Известие

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на облегалките на задните седалки на седан версиите!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сваляне на облегалките на задните седалки на седан версиите!

Здравейте колеги,
    Разбрах че главно на TI версиите я има тази екстра, да могат да се свалят облегалките на задната седалка при седана. Седанът ми харесва повече от спортвагона. Често ни се налага да превозваме дълги предмети и тази екстра ми е много важна. Бих искал да ви попитам възможно ли е да се направят падащи на кола която няма тази есктра, някой правил ли го е?
    Благодаря.
    Alfa Romeo 147, 1.9 JTD 16 V

Първоначално публикувано от B&V Покажи съобщение
    Здравейте колеги,
    Разбрах че главно на TI версиите я има тази екстра, да могат да се свалят облегалките на задната седалка при седана. Седанът ми харесва повече от спортвагона. Често ни се налага да превозваме дълги предмети и тази екстра ми е много важна. Бих искал да ви попитам възможно ли е да се направят падащи на кола която няма тази есктра, някой правил ли го е?
    Благодаря.
    Моят седан не е TI, но пак му падат седалките Мисля, че занимавката с преправяне и изрязване ще е доста голяма. Лично аз не съм попадал на информация за тази интервенция.
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Q-tronic

Comment

Благодаря за отговора колега. Това е добре че ги има и при другите модели. Ще търсим такава, но понякога е трудно да намериш кола хем да ти харесва и да има и това което искаш. Затова ме интересуваше може ли да се направи допълнително тази екстра.
      Alfa Romeo 147, 1.9 JTD 16 V

Comment

Първоначално публикувано от B&V Покажи съобщение
        Благодаря за отговора колега. Това е добре че ги има и при другите модели. Ще търсим такава, но понякога е трудно да намериш кола хем да ти харесва и да има и това което искаш. Затова ме интересуваше може ли да се направи допълнително тази екстра.
        Аз даже не знаех, че я имам тази екстра.. Бяхме се събрали с 2-ма колеги и единият ми каза, че колата ми имала падащи седалки.. Може би никога нямаше да обърна внимание Но да, определено става доста голям багажника като сваля седалките
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Q-tronic

Comment

На кола, излязла от завода, без падаща седалка, няма отвор.
          Има ламарина, на която заварките трябва да се разпробият и да се демонтира...
          1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Аз съм виждал и с ламарина и с пластмасов капак.Моята е с пластмасов капак.

Казаха ми че това е направено за превозване на ски - слагаш ги в багажника и това което не се събира го прекарваш през дупката в задната седалка.Досега не съм ги ползвал дупката по този начин.
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Аз си мислих че на всички падат, но явно съм в грешка. Поне на комби версията 100% са падащи

Относно интервенцията, няма невъзможни неща, но въпросното преправяне трябва да се направи кадърно, защото се създават предпоставки за усукване на купето, така че поне една разпънка на бомбетата ще е задължителна според мен, макар че комбитата нямат напрактика такава, а вероятно е подсилено под някаква друга форма купето.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
              X